Hiihtokuvia menneiltä kausilta

Hiihtojunioreiden uudet lämmittely- ja kisa-asut
KIITOS sponsoreille!
Kuvassa takana vas. Emma Katajalaakso, Roosa Vetoniemi, Markus Erkkilä edessä vas. Enni Katajalaakso, Lilian Koskela, Miika Mutka, Lassi Yli-Kotila. Kuvasta puuttuvat Eeva-Stiina ja Eero-Matias Viitala sekä Eetu Takala
N10 Enni voitti ja saa seuraavaan kisaan päällensä upean keltaisen cupin johtajan liivin, Lilian oli kolmas.
M10 Miika voitti ja pukee päällensä myös cupin johtajan liivin.
Miika
Kova N13 sarja, jossa Kannuksen tytöt Roosa, Emma ja Eeva-Stiina sijoittuivat hyvin. Roosa kolmas, Emma Viides ja Eeva-Stiina Seitsemäs.
Lassi sijoittui kolmanneksi M13 sarjassa.
Markus hiihti M14 sarjassa neljänneksi.
Markus Petri ja Eetu Reisjärven pitkien matkojen jälkeen vielä voimissaan.

Kuvien ulkopuolelta mainittakoon vielä Eetu Takalan neljäs sija M18 sarjassa ja Eero-Matias Viitalan 18. sija M12 sarjassa. Onnittelut kaikille Uran hiihtäjille hienoista suorituksista, tästä on hyvä jatkaa.

M10 Miika voitti ja pukee päällensä myös cupin johtajan liivin.
Miika
Lassi sijoittui kolmanneksi M13 sarjassa.
Markus hiihti M14 sarjassa neljänneksi.
Markus Petri ja Eetu Reisjärven pitkien matkojen jälkeen vielä voimissaan.