Lestijokilaakson Rastiretki

Lestijokilaakson Rastiretket ovat koko perheen iloinen ulkoilutapahtuma. Kuka tahansa voi osallistua kuulumatta mihinkään seuraan. Suunnistus sopii kaiken ikäisille, sukupuoleen ja kuntoon katsomatta, joten kaikki ovat tervetulleita.

RastiretkI ei ole kilpailu, vaan ajanottopalvelulla varustettu kuntourheilutapahtuma, jossa jokainen suunnistaa omalla vastuullaan. Voit suunnistaa myös ilman ajanottoa ja vaikka kaverin kanssa.

Tältä sivustolta löydät paljon tietoa suunnistusharrastuksen aloittamiseksi.

Lisätietoa Lestijokilaakson Rastiretkestä mm. koko ohjelma, tulokset, väliajat, jne. saat klikkaamalla sivun reunassa kuluvaa vuotta.

HUOM! Seuraava koskee vain Uran järjestämiä Rastiretkiä.

- Toimintaohje

SUUNNISTUSOPETUSTA! Vuonna 2017 on mahdollista saada ilmaista suunnistusopetusta jokaisessa Kannuksessa järjestettävässä Rastiretkitapahtumassa. Rastiretkipäivänä klo 17:30 starttaa ohjattusuunnistus. Helpporata (RR- tai D-rata) kierretään ohjaajan opastuksella ja samalla käydään läpi suunnistuksen alkeita karttamerkeistä alkaen. Jaossa on myös perheen pienimmille suunnistusaiheista materiaalia.

Jos et ehdi Uran järjestämälle Rastiretkelle virallisena päivänä tai haluat nauttia luonnosta omassa rauhassa, hae kartta KitinVaparista. Karttamaksu 5 € ja maksaa voi vain käteisellä tai Tyky-Kuntoseteleillä. Rastit kerätään pois maastosta vasta saman viikon lauantaina, mutta korttelisuunnistuksissa jo samana iltana.

Vuonna 2017 Ura järjestää Rastiretkiä seuraavasti: (Metsään pääsee klo 17-19)

pvmPaikka VastuuhenkilöOpastusHuom!
1.Keskiviikko
17.5.2017
Hääräjärvi

Eero JunkalaVT 775, Rautio-risteys

Uusi kartta ja maasto!
Suorituksia: 38kpl

2.Keskiviikko
24.5.2017
Salinoja

Asko KorpijärviVT 28, KitinVaparin liikenneympyräKartta 1 : 7500
Suorituksia: 24kpl
3.Keskiviikko
7.6.2017
HietakangasTulokset
Reittihärveli
Markku TörmäVT 28, Sieviin päin 7,5kmViestisuunnistus mahdollisuus!
Suorituksia: 58kpl
4.Keskiviikko 21.6.2017Taipaleenharju
(Toholampi)

Sauli KonttilaVT 775, Toholammin liikenneympyrä

Kartta 1 : 5000
Suorituksia: 44kpl

5.Keskiviikko
9.8.2017
LäikkyäTulokset
Markus Keski-OjalaVT 775, Toholammille päin 8 km
Suorituksia: 46kpl
6.Keskiviikko
23.8.2017

Matalakangas

Reittihärveli
Esko KupsalaVT 28, Kokkolaan päin 12 kmUusi kartta!
Suorituksia: 60
7.Keskiviikko
6.9.2017
SatokangasTulokset
Kai HarjuVT 28, Sieviin päin 2 kmSuorituksia: 28kpl

Uran järjestämillä Rastiretkillä voit maksaa karttamaksun myös Tyky-Kuntoseteli ja Tyky-Kuntoseteli+:llaMyös Kannuksen kiintorastikarttojen ostaminen on mahdollista.

Tyky-Kuntoseteli+

Kuvaa klikkaamalla on mahdollisuus hankkia kuntosuunnistajille tarkoitettu vakuutus. Vakuutuksen hinta on 13 €.

Lestijokilaakson Rastiretken kolminumeroinen tunnus joka tarvitaan vakuutusta lunastettaessa on 166.