Lestijokilaakson Rastiretki

Lestijokilaakson Rastiretket ovat koko perheen iloinen ulkoilutapahtuma. Kuka tahansa voi osallistua kuulumatta mihinkään seuraan. Suunnistus sopii kaiken ikäisille, sukupuoleen ja kuntoon katsomatta, joten kaikki ovat tervetulleita.

RastiretkI ei ole kilpailu, vaan ajanottopalvelulla varustettu kuntourheilutapahtuma, jossa jokainen suunnistaa omalla vastuullaan. Voit suunnistaa myös ilman ajanottoa ja vaikka kaverin kanssa.

Tältä sivustolta löydät paljon tietoa suunnistusharrastuksen aloittamiseksi.

Tällä sivulla näet Kannuksessa järjestettävät kuntosuunnistustapahtumat. Koko ohjelmaan voit tutustua Himangan Urheilijoiden kotisivuilla.

HUOM! Seuraava koskee vain Uran järjestämiä Rastiretkiä.

- Toimintaohje

Vuonna 2018 Ura järjestää Rastiretkiä seuraavasti: (Metsään pääsee klo 17-19)

pvmPaikka OpastusHuom!
1.Keskiviikko
25.4.2018
Takalo

Valtakatu 1,3 km Toholammin suuntaan

Kartta 1 : 5000
Suorituksia: 28 kpl

2.Keskiviikko
9.5.2018
Toholampi / Taipaleenharju

RH

VT 775 Toholampi liikenneympyräKartta 1 : 5000
Suorituksia: 34 kpl
3.Keskiviikko
13.6.2017
HietakangasTulokset
Väliajat
VT 28, Sieviin päin 7,5 kmSuorituksia:
4.Keskiviikko 22.8.2018Matoriutta

VT 28, Sieviin päin 7,5 km

Uusi kartta ja maasto!

Kartta 1 : 7500
Suorituksia:

5.Keskiviikko
12.9.2018
MatalakangasTulokset
VT28, Kokkolaan päin 12 km
Suorituksia:

Uran järjestämillä Rastiretkillä voit maksaa karttamaksun myös Tyky-Kuntoseteli ja Tyky-Kuntoseteli+:llaMyös Kannuksen kiintorastikarttojen ostaminen on mahdollista.

Tyky-Kuntoseteli+

Kuvaa klikkaamalla on mahdollisuus hankkia kuntosuunnistajille tarkoitettu vakuutus. Vakuutuksen hinta on 13 €.

Lestijokilaakson Rastiretken kolminumeroinen tunnus joka tarvitaan vakuutusta lunastettaessa on 166.