TIEDOTE: Yhteisharjoittelun voi aloittaa erityistä varovaisuutta noudattaen

5.5.2020

Kannuksen Ura purkaa harjoittelurajoitteita hallituksen uuden koronalinjauksen vuoksi. Seuran jaostot voivat aloittaa yhteistoiminnan ja yhteisharjoittelun pienryhmissä. Toukokuussa enimmäismäärä on hallituksen linjauksen mukaisesti 10 henkilöä ja 1.6. alkaen 50 henkilöä. Valmentajat ja joukkueenjohtajat huolehtivat, että määrät eivät ylity.

Kannuksen Ura muistuttaa , että virus on yhä keskuudessamme ja varotoimenpiteisiin tulee suhtautua asiaankuuluvalla vakavuudella. Lähikontakteja pitää välttää, yskiä oikein ja pestä kädet säännöllisesti. Jokaisella yhteisharjoitteluun osallistuvalla tulee olla omat välineet, juomapullot, käsidesit ja muut henkilökohtaiset tarvikkeet. Harjoituksiin tullaan suoraan kotoa  ja harjoituksista lähdetään suoraan takaisin kotiin peseytymään. Jos epäilee olevansa sairas, toimintaan ei saa missään nimessä osallistua. Jokainen laji seuraa myös oman lajiliiton toimintaohjeita kilpailutoimintaan liittyen.

Yhdessä tästä selvitään!

Kannuksen Ura