Kannuksen Ura jatkaa ykköspesiksessä myös kaudella 2020

11.10.2019

Pesäpalloliitto on tarjonnut Kannuksen Uralle sarjapaikkaa ykköspesiksestä kaudella 2020 ja Ura on päättänyt ottaa ykköspesispaikan vastaan. Pesäpalloliitto antoi Uralle aikaa vastaanottaa sarjapaikka 13.lokakuuta mennessä.

Sarjapaikka tuli avoimeksi, kun Pöytyän Urheilijat päätti luopua ykköspesiksestä. Ensin paikkaa tarjottiin Ylivieskan Kuulalle, joka kuitenkin päätti olla vastaanottamatta sitä.

Niin Kuula kuin Urakin putosivat molemmat ykköspesiksestä kauden päätteeksi. Uralle viime kesä oli seuran historian ensimmäinen ykköspesiskausi.

Kannuksen Ura kertoo tulevaan pesiskauteen liittyvistä panostuksista kuin myös pidemmälle tähtäävistä toimistaa lajin ja Uran pesäpallon hyväksi maanantaina, seura tiedotti perjantaina.

Seura on valinnut henkilön, joka tule vetämään toimintaa. Valittu henkilö kuin myös miesten ykköspesiksen pelinjohtaja on paikalla maanantain tiedotustilaisuudessa.

Joukkue 2020