Eetu Rekonen pelinjohtoon ja osa-aikaiseksi valmennuspäälliköksi - Ura solminut farmisopimuksen Pattijoen Urheilijoiden kanssa

14.10.2019

Kannuksen Uratiedotti ensi kesän kuvioistaan maanantaina tiedotustilaisuudessa. Ura tulee panostamaan valmennukseen ja on palkannut Eetu Rekosen osa-aikaiseksi valmennuspäälliköksi. Työ alkaa välittömästi ja Rekonen tulee keräämään ympärilleen valmennustiimin. Työhön tulee kuulumaan toimiminen sekä miesten ykköspesisjoukkueen, että naisten suomensarjajoukkueen pelinjohtajana. Lisäksi Ura palkkaa kesäksi kesätyöntekijän, jonka tehtävän on toimia lähinnä junioripuolella. 

- Tämmönen päätös on vaatinut töitä. Hyvä, että sekä miehet että naiset ovat mukana. Olen aina halunnut vastaavan pestin ja kun siviilityönantaja näytti vihreää valoa, niin nyt ollaan intoa täynnä lähdössä ensi kesään, Rekonen kommentoi.

Uralla on tällä hetkellä 10 varmaa pelaajaa, joista kuuden nimi julkaistiin tiedotustilaisuudessa. Sopimuksen ovat solmineet Alanko Aleksi, Isohanni Eetu, Kanala Miika, Lundström Sami, Märsylä Miro ja Seppälä Pete. Pelaajaneuvotteluja on kokoajan käynnissä. Lisäksi Kannuksen Ura ja Pattijoen Urheilijat ovat solmineet farmiyhteistyön kaudelle 2020.

Tidotustilaisuus:

https://dreambroker.com/channel/fdvb322u/sw5fe8f1?fbclid=IwAR1_zywukDloRHabGBrMZh96woxycV5bcprdUCBgS3GAeXAljHbS-tdA_h0