Seuraavat kolme sopimusta julki - Rautio ja Salmela Ylivieskasta Uraan

30.10.2019

Salmela pelasi viime kaudella Uraa vastaan Ylivieskan Kuulan paidassa. //

Antti Varonen /Keskipohjanmaa
Salmela pelasi viime kaudella Uraa vastaan Ylivieskan Kuulan paidassa. // Antti Varonen /Keskipohjanmaa

Ura on solminut sopimukset viime kaudella Ylivieskan Kuulaa edustaneiden Tuomo Raution ja Joel Salmelan kanssa. Viime kaudella Rautio esiintyi lähinnä vaihtaja-kotiuttaja jokerina, kirjauttaen 24 runkosarjan ottelussa tehot 3+47/8/71. Rautio on käyttökelpoinen myös ulkopelissä, missä hänen pelipaikkansa on koppari. Salmela tehtaili puolestaan tehot 2+3/28/100, pelaten lähinnä vaihtajan roolissa ja ulkokentällä 2-vahtina.

Severi Tikkakoski siirtyy Uran väreihin Veteli Pesiksen suomensarjajoukkueesta. Tikkakoski on nopeakinttuinen etukenttäpelaaja, pelaten viime kauden tehoilla 4+15/33/97. Severi on nähty Uran paidassa aiemminki, viimeksi kaudella 2017.

Julkaistuja sopimuspelaajia Uralla on nyt 17 kappaletta ja yksi sopimus odottaa vielä julkaisua. Lisäksi Ura on solminut farmisopimuksen superpesisseura Pattijoen Urheilijoiden kanssa, josta on myös mahdollista saada pelaajia Uran käyttöön.

Joukkue 2020

Alanko Aleksi
Hollanti Teemu
Hollanti Timo