Lestijoki-Rastit

Lestijoki-Rastit ovat koko perheen iloinen ulkoilutapahtuma. Kuka tahansa voi osallistua kuulumatta mihinkään seuraan. Suunnistus sopii kaiken ikäisille, sukupuoleen ja kuntoon katsomatta, joten kaikki ovat tervetulleita.

Lestijoki-Rastit ei ole kilpailu, vaan ajanottopalvelulla varustettu kuntourheilutapahtuma, jossa jokainen suunnistaa omalla vastuullaan. Voit suunnistaa myös ilman ajanottoa ja vaikka kaverin kanssa.

Tältä sivustolta löydät paljon tietoa suunnistusharrastuksen aloittamiseksi.

Tällä sivulla näet Kannuksessa järjestettävät kuntosuunnistustapahtumat. Koko ohjelmaan voit tutustua Himangan Urheilijoiden kotisivuilla.

HUOM! Seuraava koskee vain Uran järjestämiä Rastiretkiä.

- Toimintaohje

Korona-tilanteen vuoksi Kannuksen Ura aloittaa 8.4.2020 omatoimirasteilla.

Omatoimirasteilla on rastiliput maastossa. Lähtöpaikalla on myös rastilippu. Leimasimia ei ole. Rastit ovat metsässä tapahtuma torstaista klo 17 seuraavaan sunnuntaihin klo 18 asti eli yhteensä puolentoista viikon ajan.

Palaamme normaaleihin kuntosuunnistuksiin heti kun se on koronatilanteen mukaan mahdollista.

Suunnistus ja liikkuminen metsässä onnistuu hyvin omaehtoisesti, joten haluamme tarjota jokaiselle mahdollisuuden hakeutua metsään yksin tai perheen kanssa.
Tervemenoa ja tervettä menoa metsään!

Ratavaihtoehdot:
Voit valita itsellesi sopivan radan seuraavista vaihtoehdoista:

• A. n. 6 km

• B. n. 4 km

• C. n. 2 km

• Kaikki rastit kartalla.

Osanottomaksut: 4 euroa. Kaikki alle 16 v juniorit pääsevät ilmaiseksi.

Toimintaohjeet

1. Maksa 4 € osallistumismaksu.
-Tilisiirto Kannuksen Uran suunnistajien tilille:
Kannuksen Ura/suunnistusjaosto FI95 5108 0220 0341 36, viitenumero 123453

2. Lähetä sähköpostilla seuraavat tiedot: oma nimi ja ratatoiveesi.  ura.suunnistus@gmail.com

Jos olet kiinnostunut suunnistusopetuksesta, kerro halukkuutesi opastukseen sähköpostilla ilmoittautumisen yhteydessä. Pyrimme järjestämään pienryhmäopetusta poikkeusolot huomioiden.

3. Kartan voi noutaa torstaisin klo 17-18 Kitinvaparin juoksusuoran puoleisesta päästä tai muulloin saat ohjeet puhelinnumerosta 044-2809677 Sauli.

Muistetaan kuitenkin toimia vastuullisesti: sairaana ei lähdetä liikkumaan vaan pysytään kotona, huomioidaan riskiryhmät, muistetaan oikeaoppinen käsihygienia sekä oikeanlainen yskiminen. Isomman porukan yhteistreenejä ei myöskään saa näillä rasteilla järjestää!

Kannuksen Ura 2020

Tapahtumat löytyvät myös Rastilippu palvelusta.

• 8.4. Perttu, Pertuntie 51 (käpylinna)

• 15.4. KitinVapari

• 22.4. Läikkyä, Korpela pururata

• 29.4 Hietakangas, Taimitarha Eskola

• 6.5. Matalakangas

• 13.5. Hietakangas, Taimitarha Eskola

• 20.5. Läikkyä, Korpela pururata

• 28.5. Hääräjärvi, Hanni ( tapahtumajakso 28.5.- 7.6. ) LÄHTÖPAIKKA

• 11.6. Satokangas, Opastus 4km Eskolan suuntaan. ( tapahtumajakso 11.6.- 31.7. )
    EMIT-ajanotto to 11.6. klo 17-19.

• 25.6. Retkiladun laavu, Eskola ( tapahtumajakso 25.6.- 31.7. ) LÄHTÖPAIKKA
    EMIT-ajanotto to 25.6. klo 17-19.
    EMIT-ajanotto to 2.7. klo 18-19.

• 5.8. Särkiojalla Matoriutankankailla klo 17-19.

Opastus Kannus-Märsylätie.

Lähtöpaikka.

Metsään pääsee myös omatoimirastit periaatteella to 6.8. - su 16.8. välisenä aikana.

• 17.9. (TO) Hiihtostadion, Kitinkangas. Omatoimisuunnistus mahdollista n. viikon verran.

RIIPPUEN KORONATILANTEESTA, niin tarpeen mukaan jatketaan omatoimirasteja tästäkin eteenpäin!

Tyky-Kuntoseteli+

Kuvaa klikkaamalla on mahdollisuus hankkia kuntosuunnistajille tarkoitettu vakuutus. Vakuutuksen hinta on 15 €.

Lestijokilaakson Rastiretken kolminumeroinen tunnus joka tarvitaan vakuutusta lunastettaessa on 166.