Lestijokilaakson Rastiretki

Lestijokilaakson Rastiretket ovat koko perheen iloinen ulkoilutapahtuma. Kuka tahansa voi osallistua kuulumatta mihinkään seuraan. Suunnistus sopii kaiken ikäisille, sukupuoleen ja kuntoon katsomatta, joten kaikki ovat tervetulleita.

Rastiretki ei ole kilpailu, vaan ajanottopalvelulla varustettu kuntourheilutapahtuma, jossa jokainen suunnistaa omalla vastuullaan. Voit suunnistaa myös ilman ajanottoa ja vaikka kaverin kanssa.

Tältä sivustolta löydät paljon tietoa suunnistusharrastuksen aloittamiseksi.

Tällä sivulla näet Kannuksessa järjestettävät kuntosuunnistustapahtumat. Koko ohjelmaan voit tutustua Himangan Urheilijoiden kotisivuilla.

HUOM! Seuraava koskee vain Uran järjestämiä Rastiretkiä.

- Toimintaohje

Vuonna 2020 Ura järjestää Rastiretkiä seuraavasti:
(Metsään pääsee klo 17-19)

PvmPaikka OpastusMuuta
18.4.2020
Lauantai
KeskustaTuloksetSiltakatuTunnin katusuunnistus
Suorituksia:
22.4.2020
KoulukeskusTuloksetSiltakatuKorttelisuunnistus
Suorituksia:
13.5.2020
Keskiviikko
HietakangasTulokset VT 28, Sieviin päin 7,5 kmSuorituksia:
17.6.2020
HanniTulokset Märsyläntie 309Suorituksia:
5.8.2020
Keskiviikko
Isot kalliotTuloksetVT 28, Sieviin päin 7,5 kmSuorituksia:
30.9.2020
Keskiviikko
KitinVapariTulokset VT 28, Sieviin päin 1,5 kmSuorituksia:

Uran järjestämillä Rastiretkillä voit maksaa karttamaksun myös Tyky-Kuntoseteli ja Tyky-Kuntoseteli+:lla.

Tyky-Kuntoseteli+

Kuvaa klikkaamalla on mahdollisuus hankkia kuntosuunnistajille tarkoitettu vakuutus. Vakuutuksen hinta on 15 €.

Lestijokilaakson Rastiretken kolminumeroinen tunnus joka tarvitaan vakuutusta lunastettaessa on 166.